مشاور حقوقی در بوشهر
وب سایت حقوقی دادسرایار
وکیل در بوشهر
(0922-265-24-08)
مشاور حقوقی فردی می باشد که با دارا بودن اطلاعات و مهارت کافی بر اثر اصول حقوقی قادر است که به اشخاص و ادارات و همین طور شرکتهای خصوصی در حیطه حقوقی کمک فراوانی کند تحلیل کردن موضوعات و مقررات و تصمیماتی را که بر سازمان و قانون تاثیر می گذارد بداند که یکی از وظایف مشاوران حقوقی است همین طور اشخاصی که در شرکت ها نقش مهمی ایفا می کنند از راه مشاوران حقوقی قادرند که تصمیمات خود را به بهترین شکل بگیرند.
وکلا در سیستم کشوری ما از دو راه جذب می شوند
یکی از این راهها که آزمون وکالت است که به وسیله کانون وکلا انجام می شود و دیگری آزمون مشاوران حقوقی است که مرکز امور مشاوران حقوقی قوه قضاییه آن را برگزار می نماید شاید هدف از انجام گرفتن این آزمون تامین مشاوران حقوقی و وکلای مورد احتیاج بخشهای گوناگون دادگستری است باید بیان گردد که در بیشتر شرکتها و موسسات قسمتی به نام مشاوره حقوقی هست که در این بخش چندین نفر کارشناس مشاوره حقوقی آن را تشکیل داده اند همچنین افراد معمولی که اطلاعات کمی در خصوص اطلاعات حقوقی دارند می توانند برای راهنمایی کردن به سراغ مشاوران حقوقی روند.
وظایف اصلی مشاوران حقوقی
انجام راهنماییهای حقوقی
این مورد یکی از با اهمیت ترین وظایف مشاور حقوقی است این افراد به مشتریان خود مشاوره و راهنمایی های لازم را می دهند و فرقی ندارد که این افراد شخصی باشند و یا سازمانی باشند.
نمایندگی مشتریان
مشاور حقوقی می تواند نمایندگی مشتریان را در دادرسی ها انجام دهد.
انجام تحقیقات حقوقی
یکی دیگر از وظایف مشاور حقوقی تحقیقات قانونی می باشد.
پیش نویس نامه حقوقی
مشاور حقوقی مدارک مرتبط با فعالیتهای مشتری خود را فراهم میکند که می تواند مشمول اظهارات و قرارداد و یا دیگر موافقت نامه باشد.
وظایف کلی مشاور حقوقی
فراهم کردن متن قرارداد های شرکت یا سازمان و نظارت بر مراحل عقد آن ها
تحویل دادن اطلاعات لازم و انجام دادن امور حقوقی مرتبط با انواع مناقصه ها و مزایده ها
انجام دادن مشاوره های حقوقی به مدیران و کارکنان
گردآوری و بررسی کردن و همین طور تنظیم نمودن اطلاعات ضروری به منظور تهیه قوانین و اساسنامه ها و همچنین آیین نامه ها و دستورالعمل ها
انجام دادن کارهای مرتبط با ثبت و انحلال شرکت ها
گردآوری اطلاعات ضروری و استفاده کردن از آنها به منظور دفاع از سازمان یا شرکت مربوط در محاکم قضایی
رسیدگی کردن به شکایات و دعاوی حقوقی و اداری
راهنمایی نمودن در انتخاب کردن وکیل چه برای افراد و چه برای سازمان ها
لازم به ذکر است که یک وکیل خوب و برجسته بایستی مقام و شأن و شخصیت قاضی را قابل احترام بداند.
مزیت داشتن مشاور حقوقی
جلوگیری نمودن از ایجاد کردن مشکلات حقوقی تازه
صرفه جویی کردن در زمان و همچنین هزینه
انجام دادن امور دعاوی سازمان
تحصیلات لازم و روش ورود به شغل مشاور حقوقی
در ادامه رشته هایی ذکر می شود که با فارغ التحصیلی از کارشناسی این رشته ها اجازه دارید که به این شغل وارد شوید:
رشته حقوق
فقه و مبانی حقوق اسلامی
چنانچه شما مدرک کارشناسی ارشد در یکی از رشته های ذیل را داشته باشید هم می توانید مشاوره حقوقی انجام دهید
حقوق بین الملل
حقوق جزا و جرم شناسی
حقوق خصوصی
حقوق اقتصادی
حقوق عمومی
حقوق کیفری اطفال و نوجوانان
حقوق اسناد و قراردادهای تجاری
حقوق تجارت بین الملل
حقوق خانواده
حقوق شرکت های تجاری
و
.....
اشخاصی که دوران کارشناسی را در رشته غیر از حقوق خوانده اند و همین طور اشخاصی که ترم آخر رشته کارشناسی حقوق هستند حق شرکت کردن در این آزمون را ندارند.
منابع آزمون مشاوران حقوقی قوه قضاییه
متون فقه
حقوق مدنی
حقوق تجارت
امور حسبی
حقوق جزای عمومی
حقوق جزای اختصاصی
حقوق ثبت اسناد و املاک
آیین دادرسی کیفری
آیین دادرسی مدنی
آینده شغلی مشاور حقوقی
همان طور که میبینید مشکلات حقوقی و قانونی همیشه در زندگی بسیاری از مردم وجود دارد که مطمئنا این اشخاص باید یک مشاور حقوقی کمکشان کند همچنین شرکت ها و سازمان ها هم احتیاج به اخذ مشاوره از کارشناسان و مشاوران حقوقی برجسته را دارند و فاقد کمک آن ها بعضی اوقات نمیتوانند به هدف مطلوب خود برسند.
مشاوران حقوقی که در سازمان های دولتی استخدام می گردند طبق قانون مدیریت خدمات کشوری هم حقوق می گیرند و آن دسته از مشاورانی که در قسمت خصوصی کار می کنند بر اساس میزان تخصص و تجربه ای که دارند و توافقی که با کارفرمای خود می کنند درآمدهای گوناگونی دارند.
انواع مشاوران حقوقی
مشاوره حقوقی حضوری
مشاوره حقوقی آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی
مشاوره حقوقی رایگان
شخصیت های مناسب شغل مشاور حقوقی
انتخاب کردن یک شغل عوامل مختلفی مثل ویژگیهای شخصیتی و ارزش ها و همچنین علایق و مهارت ها و حتی شرایط خانوادگی و جامعه برای هر شخص باید مدنظر قرار داده شود ولی از با اهمیت ترین این عوامل ویژگیهای شخصیتی می باشد شناخت صحیح شخصیت هر شخص فرایند سخت و پیچیده ای است و احتیاج به تخصص و زمان کافی دارد مطمئنا هر شخصی ویژگی های منحصر به فرد خود را دارا می باشد حتی اشخاصی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند باز هم در بعضی از موارد با همدیگر تفاوت دارند به صورت کلی همیشه اشخاص موفقی از تیپ های شخصیتی متفاوت بر تمام شغل های دنیا وجود دارد
برای همین نمی توانیم به طور دقیق اعلام کنیم که تنها تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در مورد این شغل موفق می شوند ولی طبق تحقیقاتی که انجام شده تیپ های شخصیتی که به منظور این شغل معرفی می گردد و این کار را بیشتر قبول دارند و رضایت شغلی بیشتری را دارا هستند.
تفاوت مشاور حقوقی با دیگر کارمندان
باید بیان گردد که معمولاً مشاور حقوقی به استخدام رسمی شرکت یا سازمان مکان فعالیت خود در نمی آید و قرارداد وی از نوع قرارداد مشاوره می باشد و استخدام و یا کار از فرق هایی که قرارداد مشاوره با قرارداد استخدام دارد این مورد می باشد که حق زحمت مشاور حقوقی بیشتر بر اساس ساعت مشخص می شود یعنی تعداد ساعت معینی را را به شرکت طرف قرارداد خود اختصاص می دهد و در ازای هر ساعت مبلغی را می گیرد.
بر اساس قوانین جدید مالیات تعلق گرفته به قراردادهای مشاوره معادل ده درصد می باشد و سقف مالیات برای این گونه افراد وجود ندارد با این وجود که این مبلغ برای کارمندان تفاوت دارد حقوق این افراد تا رقمی معین معاف از مالیات می باشد و برای حقوق بیشتر از آن به شکل پلکانی به ترتیب معادل هفت و ده و بیست درصد مالیات پرداخت می گردد از سوی دیگر مزیت هایی مثل سنوات و عیدی و پاداش به قراردادهای مشاوره تعلق نمی گردد حتی دیده شده که در بعضی از شرکت ها برای مشاوران حق بیمه هم پرداخت نمی گردد که البته این موضوع خلاف قانون می باشد.
خصوصیات مشاور حقوقی در بندر عباس
باید بیان گردد که سن و جنس مشاوره حقوقی هیچ تأثیری در انجام کیفیت مشاوره او به همراه ندارد مشاور حقوقی تنها باید به قوانین تسلط داشته باشد و تجربه کافی داشته باشد البته پیشنهاد میگردد که قبل از مشاوره کردن با یک مشاور حقوقی ابتدا در خصوص او تحقیق کنید و اصطلاحاً دل خود را تنها به تبلیغات خوش نکنید چون باید سوابق مشاوره های او را بررسی کنید و بهتر است که در نخستین قدم به وکلای پایه یک دادگستری مراجعه نمایید چون این افراد مطمئناً به مقررات حقوقی تسلط دارند و همینطور صفات صداقت و امانت داری را دارا هستند.
تفاوت کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه
سه تفاوت وجود دارد که عبارتند از
روش و مدت کارآموزی
در مورد کانون وکلا داوطلبان بعد از قبول شدن در آزمون تستی و بعد از انجام مراحل اداری وارد دوره هجده ماهه می شوند که به عنوان کارآموزی آن ها می باشد و در مدت این دوره حق دریافت پرونده های حقوقی را با توجه به معیار معین دارند ولی داوطلبان مشاوران حقوقی پس از آزمون تستی مصاحبه شفاهی و کارآموزی دارند
روش گرفتن پروانه پایه یک
کاراموزان مشاوره در مدت زمان کارآموزی حق کارکردن در این زمینه را تا قبل از امتحان سال نود و هشت نداشتند و تنها می توانستند کارآموزی کنند اما در سال نود و هشت این قضیه با تغییرات اساسی روبرو گردید.
روش حاضر شدن در جلسات دادگاه ها
وکیل قادر است که به جای موکل خودش در جلسات دادرسی مختلف حاضر شود و به طور شخصی مذاکره را به صورت کامل انجام بدهد برای مشاور نمیتوانیم این را بگوییم و مشاوره می تواند بعد از دادرسی مدارک مورد احتیاج را اخذ نماید و تشکیل پرونده دهد و به اسم نماینده در دادرسی های مختلف حاضر شود همچنین فرد می تواند در مواردی که نیاز است مدارک را به قاضی و دادگاه تحویل دهد.
مشاوره حقوقی ارث و میراث
مشاوره حقوقی در مورد ارث مشمول انحصار وراثت و تقسیم ترکه و دیگر مهر و موم ترکه و همچنین رفع مهر و موم و یا تحریر ترکه و روش مطالبه دیون متوفی می باشد که مطمئناً با راهنمایی یک مشاور حقوقی در این زمینه به راه کارهای مفیدی می رسیم.
مشاوره حقوقی در امور شهرداری
در مورد امور مرتبط با شهرداری همانند پایان کار و یا ساخت و سازهای غیرمجاز و همین طور جریمه های شهرداری و تمامی دعاوی مرتبط با کمیسیون ماده صد قانون شهرداری موضوعاتی می باشد که می توانیم با کمک یک مشاور حقوقی مجرب آن ها را حل نماییم.