وکیل خیانت در امانت در قم
به نوشته دادسرایار در مقاله وکیل خیانت در امانت در قم
دادسرایار 24 ساعته در خدمت شماست حتی روز های تعطیل
021-91-01-61-52
به درخواست مخاطبین عزیز از وکیل در خاتم تقاضا کردیم در مورد وکالت توضیح دهد:
وکیل خیانت در امانت در قم در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.
به شخصی که جهت انجام امور مالی و امور اداری یا انجام کاری ، نماینده دیگری می شود ، وکیل گفته می شود .
وکیل حقوقی کیست ؟
به فردی که از طرف موکل اجازه انجام اقداماتی در ارتباط با مسائل حقوقی در مراجع غیر قضایی و قضایی را دارد ، وکیل حقوقی گفته می شود . وکیل حقوقی جهت گرفتن حقوق موکل خود در ارتباط با موضوع مطروح در مراجع غیر قضایی و قضایی بر اساس حدود اختیارات خود وظایفی را انجام میدهد و آثار اقدامات وکیل در مراجع غیر قضایی و قضایی بر اساس قانون مدنی ، متوجه موکل او می باشد .
وکیل کیفری کیست ؟
به وکیلی که در اموری که احتیاج به اقامه دعوی کیفری دارد ، مثل خیانت در امانت ، سرقت ، انتقال مال غیر ، کلاه برداری ، استفاده از سند مجعول و جعل و ... فعالیت می کند ،وکیل کیفری گفته می شود .
وکیل مدنی کیست ؟
به وکیلی که جهت انجام امور سازمانی و امور اداری فرد به عنوان وکیل مشخص می شود و مواردی چون اجاره و رهن و خرید فروش ماشین و خانه را انجام می دهد ، وکیل مدنی گفته می شود .
وکیل پایه یک دادگستری کیست ؟
وکیل پایه یک دادگستری ، وکیلی است که تحصیلات او در مقطع لیسانس یا مقاطع بالاتر از لیسانس در رشته های فقه ،حقوق و مبانی می باشد و در آزمون کانون وکلای دادگستری ، قبول شده است . وکیل پایه یک دادگستری بعد از آن که دوره ی کارآموزی را گذراند ، می تواند پروانه وکالت را بگیرد و به رسیدگی به پرونده ای حقوقی گوناگون بپردازد .
وکیل مع الواسطه کیست ؟
اکر فرد جهت انتخاب وکیل ، دسترسی نداشته باشد ، مانند اشخاصی که خارج از کشور می باشند و یا اشخاصی که در حبس می باشند ، این کار ها را به افراد دیگری می سپارند تا بجای خودش ، فرد دیگری را به عنوان وکیل انتخاب کنند ، به وکیلی که توسط شخص دیگری انتخاب می شود ، وکیل مع الواسطه گفته می شود ، وکیل مع الواسطه به حل محکومیت های مالی و امور جزایی می پردازد .
وکیل معاضدتی کیست ؟
تمامی افراد در جایگاه متهم حق انتخاب وکیل را دارند ، اماگاهی افراد به دلیل عدم توانایی مالی ، نمی توانند وکیلی جهت انجام امور خود استفاده کنند ، در برخی از موارد اگر دادگاه تشخیص دهد و با صلاح دید کمیسیون کانون وکلا ، رایگان ، وکیلی برای اون مشخص می کنند تا حق او ضایع نگردد . و آن وکیل به دفاع از حقوق موکل خود بپردازد . به این نوع وکیل ، وکیل معاضدتی گفته می شود .
وکیل انتخابی کیست ؟
یکی از رایج ترین انواع وکالت ، وکیل انتخابی هست . و بدین گونه هست که هر فردی به طور مستقیم و با انتخاب خود ، فردی را به عنوان وکیل انتخاب می کند . و با تنظیم قرارداد وکالت ، به دفاع از حقوق او در مراجع قضایی می پردازد .
وکیل تسخیری کیست ؟
وکیل تسخیری همانند وکیل معاضدتی می باشد ، زمانی که هیچ وکیلی پرونده را قبول نکند ، از بین وکلای دادگستری ، بصورت رایگان وکیلی برای او مشخص می شود که به آن وکیل تسخیری گفته می شود .
وکیل اتفاقی کیست ؟
به شخصی که دارای تحصیلات حقوقی می باشد ، اما شغل او وکالت نیست ، و به طور اتفاقی وکالت خویشاوندان نزدیک خود را قبول می کند ، وکیل اتفاقی می گویند .
وکیل سازمانی کیست ؟
اگر برای کارمندان کشوری و لشکری ، مشکل حقوقی به وجود بیاید ، طبق قانون حمایت از کارمندان از طرف اداره ، وکیلی برای حمایت از آن ها مشخص می شود که به آن ها وکلای سازمانی گفته می شود .
وکیل کاراموز کیست ؟
به فردی که در ازمون وکالت پذیرفته شده است ، و مراحل قانونی را گذرانده است و دو سال پیش یک وکیل به کاراموزی مشغول است ، به وکیل هایی که در دوران کاراموزی به وکالت می پردازند ، وکیل کاراموز گفته می شود .
وکیل ایثارگران کیست ؟
اگر ایثارگران یا افراد بسیجی ، مشکلی برایشان پیش بیاید ، وکیل های قضایی که پروانه خود را از سپاه دفتر حمایت قضایی دریافت کرده اند ، در محاکم قضایی به عنوان وکیل ایثارگران حضور می یابند که به آن ها وکیل حمایتی یا وکیل ایثار گر گفته می شود .
موسسه حقوقی :
موسسه حقوقی یک واحد غیر تجاری می باشد ، که چند وکیل متخصص در مسائل حقوقی جهت انجام فعالیتهای حقوقی ، آنجا را تاسیس کرده اند ، و مشغول به فعالیت شده اند .
وظایف موسسه حقوقی
_ ثبت علائم تجاری در اداره کل مالکیت صنعتی .
_ گرفتن کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی .
_ تمامی امور ثبتی در اداره ثبت شرکت ها و موسسه های غیر تجاری را انجام می دهند .
_ کلیه سوال های حقوقی را از طریق ایمیل و تلفن پاسخگو هستند .
_ تنظیم قرارداد ، ایفای تعهدات قراردادی ، طرح دعوی در مراجع داوری و دادگستری ، فسخ قرارداد و اخذ تضامین قراردادی از وظایف موسسه حقوقی می باشد .
_ مشاوره دادن در مرحله های مختلف انعقاد قرارداد مانند مذاکره و انعقاد .
_ تنظیم و تهیه انواع مکاتبه های قراردادهای پیمان کاری متناسب با مقررات و قوانین .
_ ارسال و تنظیم اظهار نامه رسمی برای پرداخت دیون و ایفای تعهدات .
_ تنظیم و تهیه سند های تعهد آور مانند ترکه نامه ، تقسیم نامه و وصیت نامه .
_ تهیه انواع قراردادهای بین المللی و داخلی .
_ انجام تمامی امور مطالعاتی و امور پژوهشی حقوقی در تمامی زمینه های حقوقی .
_ مشاوره کیفری ، مشاوره خانواده و انواع مشاوره های دیگر .
مشاور حقوقی کیست :
به فردی که به واسطه دانشی که نسبت به قوانین و مسائل حقوقی دارد ، میتواند به افراد و شرکت ها و سازمان ها در زمینه های حقوقی مشاوره دهد ، مشاوره حقوقی گفته می شود .
وظایف مشاوره حقوقی
_ ارائه راهنمایی های حقوقی و مشاوره های حقوقی از وظایف اصلی مشاور حقوقی می باشد .
_ مشاور حقوقی میتواند در زمینه امور اداری ، امور کاری ، امور مرتبط با تجارت ، امور مرتبط با مهاجرت و امور بین المللی به افراد و سازمان ها کمک کند .
_ مشاور حقوقی میتواند در امور حقوقی مرتبط با روابط خصوصی و امور کیفری به افراد مشاوره دهد .